kita nyedhiyani peralatan

Nyedhiyani laser, foton lan instrumen slim

Shanghai Apolo Teknologi Co., Ltd wis Produsèn saka IPL SHR, HIFU, Diode Laser, Body Slimming, PDT LED, Micro-Dermabrasion etc. karo pabrik 4000 meter 'anjog. Wiwit ngadeg saka taun 2001, Apolo wis strived dadi sing paling apik ing pasar, liwat desain produk inovatif, dibangun komponen kualitas watara paling lan Pabrik kanggo ketemu standar internasional kanggo kualitas produk, safety lan kinerja.

Babagan awake dhewe

Apa sampeyan duwe komentar utawa produk priksaan, Hubungi kita

Tampilan Online Chat!