ние обезбеди опрема

Обезбедување на ласер, фотон и тенок инструменти

Шангај Аполо Медицински технологија копродукции, Ltd е водечки производител на IPL СЗП, HIFU, диоди ласерски, тело Слабеење, PDT ЛЕР, микро-dermabrasion итн со фабрика 4000 квадратни метри. Од своето основање во 2001 година, APOLO се стреми да биде најдобар на пазарот, преку иновативни дизајн на производи, изградена околу најдобрите квалитетни компоненти и производство за да се исполнат меѓународните стандарди за квалитетот, безбедноста и ефикасноста.

за нас

Доколку имате било каков коментар или производ пребарување, Ве молиме контактирајте со нас

  • Фејсбук
  • Скопје
  • YouTube
  • Твитер
  • Instagram