kami nyadiakeun peralatan

Nyadiakeun laser, foton jeung instrumen langsing

Shanghai Apolo Médis Téhnologi Co., Ltd ieu produsén of IPL SHR, HIFU, dioda laser, Awak Slimming, PDT LED, Micro-Dermabrasion jsb kalawan pabrik 4000 méter pasagi 'ngarah. Kusabab lahirna 2001, APOLO geus strived jadi pangalusna di pasar, ngaliwatan desain produk inovatif, diwangun komponén kualitas sabudeureun pangalusna sarta rancang papanggih standar internasional pikeun kualitas produk, kaamanan jeung kinerja.

Tentang Kami

Kedah anjeun ngagaduhan komentar atanapi produk panalungtikan, Mangga wartosan kami