CO2 laser HS-411

Pondok Description:

3-in-1 laser CO2, sahingga pilihan idéal pikeun duanana widang estetika, médan médis sarta ogé lapangan bedah.


jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

Sateuacan & Saatos

video

solusi klinis pikeun hirup feminin hadé 1

3-in-1 laser CO2, sahingga pilihan idéal pikeun duanana widang estetika, médan médis sarta ogé lapangan bedah.

3-IN-1 CO2 fractional laser

Ieu ngagabungkeun 3 jenis béda handles dina hiji Unit tunggal: fractional laser cecekelan, Normal motong cecekelan (50mm, 100mm), heunceut perawatan cecekelan, sahingga idéal pikeun duanana widang estetika, médan médis sarta ogé lapangan bedah.

HS-411 tip-2
HS-411 tip-3
HS-411 tip-4
IMG_20180510_125546
HS-411 tip-5

Wangun béda pikeun perlakuan

Total 5 wangun béda pikeun Pilihan kalawan unggal Asép Sunandar Sunarya bisa disaluyukeun dina duanana X sarta Y sumbu bebas pikeun ngahasilkeun rupa-rupa ampir tanpa wates of wangun jeung ukuran milih ti.

5x

Scanning susunan YOU FREE

35W / 55W / 100W sistem pikeun Pilihan
Nepi ka 300mJ / microbeam
Max. 20 x 20mm aréa scan
25 ~ 3025 microbeams / cm2 adjustable pikeun pengobatan akurat

Unik acak beroperasi modeu

Laser mikro-beam arah alternatif, hal ieu ngamungkinkeun zone mikro nu diolah pikeun niiskeun jeung delivers sababaraha kaunggulan klinis jeung nyeri kirang na downtime, pitulung kieu ulah aya blistering, bareuh sarta ritem. Pangpentingna, éta bakal ngurangan résiko tina pigmentation pos-radang jeung efek samping séjén anu bisa lumangsung sanggeus perlakuan laser.

laser-rsbs

Kalenturan pamungkas jeung leungeun tarik fungsi

A9 Android beroperasi sistem nu ngamungkinkeun leungeun tarik bentukna sagala hayang na narjamahkeun kana udagan, sahingga perlakuan tepat na éféktif.

1-3C00GAI-1 手绘 放大

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • gelombang

    10600nm

    sedeng laser

    RF disegel-off laser CO2

    kakuatan laser

    55W / 35W

    Fungsi mode: fractional / care heunceut

    tanaga

    1-300mJ / titik

    lebar pulsa

    0.1-50ms / titik

    dénsitas

    25-3025PPA / cm2

    aréa Scan

    20x20mm

    wujud

    Kuadrat, sagi genep, segitiga, sirkular, freehand

    corak

    Asép Sunandar Sunarya, acak

    Fungsi mode: Normal

    modeu operasi

    CW / Bujang pulsa / pulsa / S.Pulse / U.Pulse

    lebar pulsa

    nadi

    hiji pulsa

    S.Pulse

    U.Pulse

    5-500ms

    1-500ms

    1-4ms

    0.1-0.9ms

    beroperasi panganteur

    8 '' layar toél warna leres

    ukuran

    50 * 45 * 113cm (L * W * H)

    beurat

    55Kgs

    aplikasi

    zResurfacing kulit

    zperbaikan tapak tatu

    ztoning kulit

    z réduksi wrinkle

    zRévisi manteng Marks

    z Pigmented nevus, épidermal pigmentation, épidermis motong

    z perawatan heunceut (heunceut témbok tightening, remodeling kolagén, kandel jeung leuwih tahan banting, labium whitening)

    btt-1

  • Produk patali