Ne të sigurojë pajisje

Sigurojë lazer, foton dhe instrumenteve të pakta

Shanghai Apolo Medical Technology Co, Ltd, është prodhues kryesor i IPL SHR, HIFU, diodë lazer, Trupi hollim, PDT LED, mikro-dermabrasion etj me fabrikën e 4000 metra katrore 'kryesor. Që nga fillimi i vitit 2001, APOLO është përpjekur të jetë më e mirë në treg, me dizajn inovativ produktit, ndërtuar komponentëve të cilësisë rreth më të mira dhe prodhimin për të përmbushur standardet ndërkombëtare për cilësinë e produktit, sigurinë dhe performancën.

Rreth nesh

Produkte Featured

Kompania jonë bën pajisje mjekësore dhe bukuri në dispozicion për çdo klient, industrisë dhe të biznesit.

Nëse keni ndonjë koment apo produkt pyetje, ju lutem na kontaktoni