CO2 Laser HS-411

Short Description:

3-in-1 laser CO2, nggawe pilihan becik kanggo loro estetis, kadhokteran lan uga lapangan bedhah.


Detail produk

Keterangan

aplikasi

Sadurunge sawise

video

solusi Clinical kanggo urip feminin luwih 1

3-in-1 laser CO2, nggawe pilihan becik kanggo loro estetis, kadhokteran lan uga lapangan bedhah.

3-IN-1 CO2 cilik Laser

Nggabungke 3 jenis beda Ngalahake ing siji unit siji: cilik laser nangani, Normal nglereni nangani (50mm, 100mm), Bawok care nangani, nggawe becik kanggo loro estetis, kadhokteran lan uga lapangan bedhah.

HS-411 tip-2
HS-411 tip-3
HS-411 tip-4
IMG_20180510_125546
HS-411 tip-5

Wujud FOR perawatan

Total 5 wujud kanggo pilihan karo saben Uploaded bisa diatur ing loro X lan Y sumbu independen kanggo gawé sawetara sakbenere tanpa wates lan manéka ukuran kanggo milih saka.

5x

Maca cepet ngluwari kowé

35W / 55W / 100W sistem kanggo pilihan
Nganti 300mJ / microbeam
Max. 20 x 20mm area scan
25 ~ 3025 microbeams / cm2 luwes kanggo perawatan akurat

Unik acak operate MODE

Laser mikro-Beam ing arah alternatif, iku ngidini zona mikro dianggep kanggo kelangan lan ngirim kaping kaluwihan Clinical karo pain kurang lan downtime, bantuan iki supaya blistering, dadi gedhe lan erythema. Paling penting, bakal ngurangi risiko pigmen kirim-natoni lan efek sisih liyane sing bisa kedaden sawise pangobatan laser.

laser-rsbs

Keluwesan Ultimate WITH TANGAN tarik FUNCTION

A9 Android operate sistem, sing ngijini tangan tarik wangun sampeyan pengin lan nerjemahake kanggo target, nggawe perawatan pas lan efektif.

1-3C00GAI-1 手绘 放大

  • Previous:
  • Next:

  • gelombang

    10600nm

    medium laser

    RF nutup-mati laser CO2

    daya laser

    55W / 35W

    Fungsi mode: cilik / care bawok

    Tenogo

    1-300mJ / dot

    jembaré pulsa

    0.1-50ms / dot

    Kapadhetan

    25-3025PPA / cm2

    area Scan

    20x20mm

    wangun

    Square, hexagon, triangle, circular, Freehand

    pola

    Array, Random

    Fungsi mode: Normal

    mode operasi

    CW / Single pulsa / Detak jantung / S.Pulse / U.Pulse

    jembaré pulsa

    pulsa

    Single Pulse

    S.Pulse

    U.Pulse

    5-500ms

    1-500ms

    1-4ms

    0.1-0.9ms

    operate antarmuka

    8 '' layar tutul werna bener

    ukuran

    50 * 45 * 113cm (L * W * H)

    bobot

    55Kgs

    APLIKASI

    zResurfacing kulit

    zDiposaken Scar

    ztoning kulit

    z abang kisut

    zRèvisi saka Babagan Marks

    z Pigmen nevus, epidermal pigmen, epidermis nglereni

    z care bawok (vaginal wall tightening, REMODEL kolagen, luwih kenthel lan luwih tahan, minangka whitening)

    btt-1

  • Related Produk