Picosecond ND YAG Laser HS-298

Keterangan Singkat:

Laser picosecond kanthi rong dawa modus mode Q-switch - 1064nm, 532nm, nduweni fleksibilitas kanggo nyedhiyakake praktik sampeyan kanthi macem-macem opsi klinis kanggo ngobati pasien. Sing ngembangake aplikasi perawatan kanggo tato ijo lan tato biru langit, Nevus saka Ota, melasma lan menehi laser luwih maju tinimbang laser lan nyedhiyakake asil klinis sing luwih apik.

SERTIFIKAT LASER PICOSECOND


  • Nomer Model: HS-298
  • Jeneng merek: APOLOMED
  • OEM/ODM: Tim Desain Profesional lan Pengalaman Manufaktur Sugih
  • Sertifikat: ISO 13485, SGS ROHS, CE 0197, FDA AS
  • Detail produk

    Keterangan

    aplikasi

    Sadurunge sawise

    video

    HS-298

    PICOSECOND LASER KARYA TEORI

    HS-298 punika laser picosecond, iku temonan unparalleled ing teknologi laser ngirim mulaning pulsa Ultra-cendhak energi menyang trillionths kulit saka liya. Ing Ultra singkat laser lan gelombang bisa bebarengan kanggo mecahake partikel cilik saka mangsi ing tato nalika minimalake jumlah panas dikirim menyang kulit, kang uga njamin kurang panas, kurang pain lan kurang wektu marasake awakmu. 

    teori kerja laser picosecond

    APLIKASI LASER PICOSECOND perawatan

    aplikasi perawatan laser picosecond

    PICOSECOND LASER ADVANTAGE

    FLAT-TOP TOP BEAM

    Unik Uploaded Jarak 20X pilihan

    Fokus Jarak Array becik kanggo:

    revitalization kulit

    rusak pigmen

    Lan picosecond laser fokus pangobatan karo lensa Uploaded sing becik kanggo patients seeking banget asil karo Min. downtime.

    IMG_3982

  • Previous:
  • Next:

  • gelombang

    1064 / 532nm

    profil Beam

    mode Flat-top

    jembaré pulsa

    300ps

    energi pulsa

    500mJ: 1064nm, 250mJ: 532nm

    Size Spot

    2-10 mm

    rate Ambalan

    Maks. 10Hz

    layang Optical

    lengen articulated

    operate Interface

    9,7 "Layar werna tutul True

    ngarahake Beam

    Diode 655nm laser (abang), padhange luwes

    sistem cooling

    Air & sistem cooling super

    Pasokan tenaga

    AC 110V or 230V, 50/60HZ

    ukuran

    97 * 48 * 97cm (L * W * H)

    bobot

    130Kg

    * Proyek OEM / ODM didhukung.

    Perawatan APLIKASI:

    zKabeh jinis aman tato, malah werna ijo

    zRevitalization kulit: nyuda kisut, foto-rejuvenation

    zAman saka rusak pigmen: freckles, panggonan umur

    op-1

     

  • Related Produk

    • facebook
    • dika
    • youtube
    • twitter
    • Instagram