Platform Laser Multifungsi Apolo HS-900 nuju prosés FDA AS.

Kami resep ngawartosan Platform Laser Multifungsi kami nyaéta TUV CE disatujuan médis, anu ayeuna nuju prosés USA FDA.  Urang bakal meunang persetujuan asap.

 

HS-900 0416

Fungsi mesin: 

Éta ngalaksanakeun sagala kabutuhan anjeun pikeun perawatan kulit sareng rambut. Platform multi-aplikasi bisa ngabedakeun 8 tipena béda fungsi handpiece otomatis. Ieu bisa diadaptasi 8 téhnologi perlakuan handles pikeun sagala rupa kaayaan.

Ieu 8 téknologi diadaptasi:

IPL

EPL

RF bi-polar

RF mono-polar

1064+532nm Q-Switch

1064nm LongPulse

1540nm Er.Kaca

2940nm Ér. YAG.

 

Kauntungan:

■ 8-in-1 Platform kalawan téknologi béda dina hiji Unit tunggal.

■ otomatis dipikawanoh handles ditukeurkeun pikeun pamakéan

■ Bisa meuli Unit dasar kalawan ngan hiji cecekelan kahiji kalina, meuli cecekelan misah tambahan lamun perlu
■ Simpen anggaran Anjeun, tapi bisa dilegakeun base customer Anjeun tanpa dilegakeun inventory alat

 

HS-900 0713

 


waktos pos: Dec-15-2021
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube
  • twitter
  • Instagram