Hvordan kan en 1060nm diodelaserkroppsskulptur fungere?

I motsetning til andre teknikker som fryser fettceller før de suges ut, eller komprimerer dem ved å klemme dem i omtrent en time, bruker 1060nm diodelaserkroppsskulpturen en metode som varmer opp fettcellene og effektivt gjør dem flytende slik at de naturlig kan elimineres av kroppen innen få uker.

 

Her er innholdslisten:

●Hvorfor bruker du en1060nm diode laser kroppsskulptur?

●Hvordan kan en 1060nm diodelaserkroppsskulptur fungere?

● Fungerer 1060nm diodelaserkroppsskulpturen?

 

Hvorfor bruker du en 1060nm diodelaserkroppsskulptur?

1. Kortere tid:

Kryolipolyse tar ca. 1 time å operere, plastisol tar bare 25 minutter;

2. Bedre opplevelse:

Kryolipolyse bruker negativt vakuumtrykk for å trekke fett inn i en spalte og ødelegger deretter fettcellene ved å fryse dem.1060nm diodelaserkroppsskulptur fettsmelteenheten bruker en 1060nm laser for å varme opp fettceller og ødelegge dem, og dermed redusere dem.Hele prosessen er hovedsakelig varm og mindre smertefull.

3. Mer egnet for et bredere spekter av områder og mennesker:

Kryolipolyse krever at fettet suges inn i en tank og deretter fryses ned for destruksjon, så det er mer egnet for personer med mer alvorlige problemer med fettakkumulering.1060nm diodelaserkroppsskulpturen er egnet for et bredere spekter av mennesker, ettersom sonden passer på overflaten av huden og er vennlig for personer med minimal eller lokal fettansamling.

 

Hvordan kan en1060nm diode laser kroppsskulpturarbeid?

1060nm diodelaserkroppsskulpturen bestråler huden direkte med en laser med lav energitetthet.Laseren trenger inn i huden for å komme inn i fettområdene og varmer selektivt opp fettcellene, noe som får det subkutane fettet til å nå 42-46 grader celsius, som brytes ned til glyserol og fettsyrer, og dermed kommer inn i blodet og lymfestoffskiftet, og reduserer størrelsen på fettet. celler og oppnå vekttap og forme resultater.

Den viktigste egenskapen til 1060nm diodelaserkroppsskulpturen er at den er ikke-invasiv og smertefri, uten anestesi eller restitusjonsperiode, og fordi laserlipolyse kun retter seg mot fettlaget, forårsaker den ikke skade på de dypere organene i kroppen .Hele prosedyren tar kun én time og du kan lese og se film komfortabelt mens du gjennomgår behandlingen, så det er lett å nyte "slanking".

 0816 HS-851 0402

Gjør det1060nm diode laser kroppsskulptur arbeid?

Studier har vist at 1060nm diodelaserkroppsskulptur kan redusere kroppsfett og øke hudens fasthet.Noen rapporter viser at pasienter har mistet gjennomsnittlig 1 tomme rundt midjen og hoftene og gjennomsnittlig 2 centimeter per ben.Men de som ikke følger et sunt kosthold og treningsprogram går raskt opp i vekt igjen.Dette er egentlig ikke en rask løsning, men det kan forbedre en sunn livsstil.

 

Shanghai Apolo Medical Technology er en ledende designer og produsent av 1060nm diodelaserkroppsskulptur og slanketeknologi for medisinsk og estetisk industri.Siden oppstarten i 2001 har den designet, utviklet og produsert mer enn 40 høystandardprodukter for å møte hud- og estetiske krav, som alle er designet internt med vår egen patenterte teknologi.Vår nettside er www.apolo-laser.com.

 


Innleggstid: 24. mai 2023
  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube
  • linkedin